גינת ירקות
בצל ירוק פרדה

- עלים ירוקים כהים, ארוכים ובוהקים, גבעול לבן ופריך
- טעם עדין עם חריפות קלה
- ניתן להשתמש בסלטים, מרקים, תבשילים, קישוט למנות
- טריות ממושכת, ערכים תזונתיים גבוהים.
פלפל חריף אורלון

- פלפל חריף בצבע אדום בוהק
- גודל בינוני עם צורה מוארכת
- טעם חריף מאוזן ומתאים לתיבול מגוון מנות
- מתאים לשימוש טרי ולבישול
בטטה אורגני בורגארד

- קליפה כתומה-אדמדמה, בשר כתום עז
- מתוק, בשרני ובעל מרקם רך
- עשיר בויטמין A, ויטמין C וסיבים תזונתיים
- מתאים לאפייה, בישול, תבשילים וקינוחים
חסה רומית 936

- שייכת למשפחת המורכבים
- נאכלת לרוב טרייה
- עלים ארוכים, פריכים וטעימים
- מתאימה לסלטים וסנדוויצ'ים
חציל קלסיק

- חציל בגודל בינוני עם קליפה חלקה וסגולה כהה
- בשר רך ואחיד
- מתאים לצלייה, טיגון ואפייה
- אידיאלי לשימוש יומיומי במטבח
כלרבי קוריסט

- דל קלוריות ועשיר במינרלים וויטמינים
- קליפה דקה בצבע ירוק בהיר
- טעם מתוק-עדין, מתאים לאכילה טרייה או בישול
כרוב לבן פרוקטור

- כרוב לבן, צפוף וקומפקטי
- עלים חיצוניים ירוקים המגנים על הראש
- מתאים למגוון שימושים קולינריים – מבישול ועד סלטים
כרובית קנדיד

- ראש כרובית לבן, צפוף ואחיד בגודלו
- עלים ירוקים ובריאים המגנים על הראש
- מתאים לבישול, אידוי ואפייה
כרפס עלים ארליבל

- עלים ירוקים, רחבים ופריכים
- גבעול ארוך ועדין, מתאים לשימוש בסלטים ובישול
- טעם רענן ומעט מריר אופייני לכרפס
עגבניה ש.פ 5910

- עגבניה עגולה, בינונית בגודל
- צבע אדום בוהק ואחיד
- בשר עסיסי וטעם מאוזן
- מתאים לשימוש טרי בסלטים, סנדוויצ'ים ובישול
פלפל חריף סולטן

- ממשפחת הסולניים
- חריפות גבוהה המשתנה בהתאם לעונות.
- מתאים לבישול, כבישה ורטבים
- צבע משתנה מירוק לאדום
מציג עמוד 1 מ 1 (סה"כ 15 תוצאות)