לענה שיבה

  • Ease stomach aches.
  • The best biological insect trap.

טרגון

  • עשב קולינרי עם טעם אניס. תוספת נהדרת לדגים ואו עופות

עשב לימון

  • בתעשייה משמשים העלים תבלין ליינות, לליקרים ולמשקאות קלים

לואיזה לימונית

  • שיח רב שנתי שיכול לגדול לגובה 2 מ
  • העלים מדיפים ניחוח עדין ונעים

זעתר (אזוב מצוי)

  • משמש לתיבול סלטים, פיצות, מרקים, רטבים, מאכלי בשר, ירקות, חביתות, מיני מאפה שאינם מתוקים ועוד

מנטה

  • מעולה לשימוש במשקאות חמים או קרים וגם לאפייה

זוטה לבנה

  • מכונה גם ''עשב התה''

בזיל 'מג'יק מאונטיין'

  • גם טעים וגם פורח. זן רב שנתי פורח לאורך תקופה ארוכה
  • העלים טעימים מאוד ומתאימים למאכל, בישול ואפייה

בזיל 'פסטו פרפטו'

  • פסטו פרפטואו הוא צמח רב-שנתי ארומטי, עם עלים ירוקים גדולים ופרחים לבנים

אורגנו וולגריס

  • האזובית, הידועה יותר בשמה הלועזי אורגנו, מכונה באיטליה בשם "תבלין הפיצה"
  • מקור השם אוריגנום ביוונית ופירושו הר השמחה.
  • מתאים גם לתיבול דגים, בשרים, ירקות, ויין

אורגנו צ'יליאני - הוט אנד ספייסי

  • הזן מצטיין בארומה חריפה, עשירה בטעמים משלימים
  • צורת הצימוח משתלשלת ולכן הצמח מומלץ לגידול באדנית או סל תלוי
  • פריחה לבנה

רוזמרין 'ברביקיו'

  • הזן המדובר שמגבעוליו הישרים מכינים שיפודים ריחניים לצליה על האסכלה
  • פרחים בצבע כחול בהיר
  • קצב צמיחתו מהיר יחסית

רוזמרין חיפה

  • צמח ארומטי מאוד עם הרגל צמיחה ''מטפס''
  • מצויין לברביקיו וליבול באפייה

מרווה - אוזן הפיל

  • אחד הזנים המובילים קולינרית באיטליה. העלים גדולים מאוד וטעימים
  • מומלץ לשימוש במשקאות חמים וקרים ובבישול ואפייה

מרוות - ידידת המגדלים

  • מרווה לא פורחת, זקופה עם עלים ירוקים וגבעולים אדומים

מרווה

  • צמח ארומטי, רב שנתי עם הרגל צמיחה זקוף, עלים בצבע ירוק אפור בגודל בינוני
  • פרחים סגולים בהירים

סטיביה

  • ממתיק טבעי מעולה

טרגון 'ארבע העונות'

  • צמח רב שנתי. פורח בצהוב בקיץ, הענפים הפורחים ניתנים לקטיף כפרח לאגרטל
  • העלים ראויים למאכל כתבלין טרי או לבישול
  • צמח תבלין קולינרי בטעם אניס

קורנית

  • צמח ארומטי, קומפקטי בעל עלים ירוקים דקים ופרחים ורודים קטנים
מציג עמוד 1 מ 1 (סה"כ 19 תוצאות)